in another life , i would be your girl :')



video

assalamualaikum !
alya suka giler lagu ni, sebab bermakna sangat . lagi2 masa lirik dia yang ni " in another life i would be your girl, in another life i would make you stay "
bila ada orang yang ikhlas mencintai kita, jangan lepaskan atau mintak dilepaskan .
bukan senang kita nak cari org yang betul2 cintakan kita :'(
tapii, alya dh buat keputusan utk dilepaskan even alya tau dia susah nak lepaskan alya .
lagipunn alyaa tau, ade org yang boleh jaga dia kat sana, hope bila die dah jumpe girl yang sesuai
dia jaga laa girl tu elok2 .
alya pulak maybe tak boleh cari pengganti, entah laa, kalau boleh lagi pintu hati alya ni terbuka utk boy, maybe alya boleh terima kot.
in fact , hati alya masih ada nama dia :)
ceyhh ayat aku macam aku ni lawa sngt je -.- harhar